top of page
IMG-20240529-WA0016.jpg

Niet helemaal tevreden?


Ben je niet helemaal tevreden over je bestelling of is er iets misgegaan met de bezorging? Neem gerust contact met ons op via info@brievenbustaartjes.nl, dan we kijken samen naar een passende oplossing. 

 


Retourneren


Omdat onze brievenbustaartjes vers zijn en dus een beperkte houdbaarheid hebben, kunnen ze niet retour gestuurd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is definitief na een succesvolle betaling.

Hongerige huisdieren

 

Heeft degene die jouw brievenbustaartjes ontvangt een hond of ander hongerig huisdier? Waarschuw hem of haar dan even van te voren! De chocolade en andere zoete ingrediënten zijn voor ons hemels, maar kunnen voor een trouwe viervoeter dodelijk zijn. De verrassing is dan misschien iéts minder groot, maar dat mag de pret niet drukken!

Verzending en bezorging

Betalen

Op brievenbustaartjes.nl kun je direct online betalen via iDEAL, Mastercard, Visa of eMaestro. Tijdens het bestelproces kun je de gewenste betaaloptie voor jouw bestelling selecteren. 

iDEAL
Betalen met iDEAL is snel, gemakkelijk, veilig en bij brievenbustaartjes.nl ook nog eens gratis. Selecteer bij het afrekenen de optie iDEAL en daarna meteen jouw bank. Nadat je op de knop 'Bestellen en Betalen' klikt, wordt je omgeleid naar jouw bank en de bekende internetbankieren omgeving. Je kan gebruik maken van iDEAL als je een rekening hebt bij één van deze banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank, Triodos Bank en Knab bank. 

Creditcard
Bij Brievenbustaartjes.nl kun je betalen met verschillende creditcards. Creditcardbetalingen zijn veilig, maar vooral snel. In sommige gevallen worden er extra kosten in rekening gebracht voor het gebruik van een specifieke creditcard. Als dit het geval is wordt dit duidelijk vermeld bij de selectie van de creditcard. Wij slaan geen creditcard gegevens op en jouw informatie wordt beveiligd verzonden. 
Brievenbustaartjes.nl accepteert de volgende creditcards: Mastercard, Visa en eMaestro​.

karamel banaan taart.jpg

Privacybeleid

Tussen het bakken en inpakken door ontkomen we er niet aan om je duidelijk te vertellen wat we bij brievenbustaartjes.nl met privacygevoelige gegevens doen. Met name in het bestel- en bezorgproces van jouw unieke brievenbus cadeau worden privacygevoelige gegevens - ofwel persoonsgegevens - verwerkt. Deze gegevens beveiligen en verwerken we zorgvuldig. Hierbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Meer lezen over taartjes, cookies en persoonsgegevens?

Bezorgindicatie

Alle brievenbustaartjes worden vers gebakken. Wanneer ze helemaal zijn afgekoeld, pak ik ze in als een chique klein feestje en gaan ze met PostNL mee, die bijna altijd binnen 24 uur bezorgen.

Je mag er dus van uit gaan dat de brievenbustaartjes binnen twee dagen op de deurmat vallen.

Note! Omdat er op maandag geen post wordt bezorgd, verzenden we de brievenbustaartjes niet op vrijdag en zaterdag. Zo streven we naar een zo vers mogelijk brievenbus cadeau. Houd je er daarnaast rekening mee dat we geen grip hebben op de eventuele drukte van de postbezorgers?

 

Brievenbus info​

De afmetingen van onze brievenbusdoosjes voldoen netjes aan de afmetingen van de brievenbus. Om ervoor te zorgen dat de brievenbustaartjes ook echt door de brievenbus komen, moet je bus echter aan een aantal eisen voldoen. Qua afmetingen houdt dit in dat hij zeker 26,5 bij 3,2 cm moet zijn en de klep van de brievenbus ver genoeg open kan voor een gezellig klein doosje taartjes. Is dat niet het geval? Dan zal de postbezorger waarschijnlijk aanbellen of het bij een afhaalpunt brengen. 

logo + taartjes.jpg
bottom of page