R376_Veganer_Karottenkuchen_mit_Frischka

Privacybeleid

Taartjes, cookies en persoonsgegevens.

Tussen het bakken en inpakken door ontkomen we er niet aan om je duidelijk te vertellen wat we bij brievenbustaartjes.nl met privacygevoelige gegevens doen. Vanzelfsprekend staat het voorop dat we deze gegevens in het bestel- en bezorgproces van jouw unieke brievenbus cadeau hard nodig hebben. Bij de beveiliging en verwerking hiervan houden we ons overigens altijd netjes aan de eisen die de privacywetgeving stelt. 

 

De kern van ons privacybeleid

 

Een lang verhaal kort gaat in dit geval niet lukken. Zo duidelijk mogelijk op een rij kun je er van uitgaan dat wij bij brievenbustaartjes.nl:

•    Via deze privacyverklaring duidelijk vermelden met welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken
•    Alleen persoonsgegevens verzamelen die we echt nodig hebben bij legitieme doeleinden
•    Je in gevallen waarin toestemming is vereist eerst toestemming vragen om persoonlijke gegevens te verwerken
•    Passende beveiligingsmaatregelen nemen om persoonsgegevens te beschermen. Ditzelfde eisen we van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken. 
•    Je recht respecteren om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Welke gegevens verzamelen we met welk doel?

Gebruik van persoonsgegevens


Wanneer je brievenbustaartjes.nl gebruikt, bewaren en gebruiken we de persoonsgegevens die je zelf invult om je bestelling te verwerken en bezorgen of waarvan bij opgave duidelijk is dat wij ze ontvangen om verder te verwerken. Zo gebruiken we de volgende persoonsgegevens:


NAW gegevens

Telefoonnummer

Factuuradres

Emailadres

Betalingsgegevens

Geboortedatum

Afhandelen van de bestelling


Voor de afhandeling van je bestelling op brieventaartjes.nl maken we gebruik van de door jou opgegeven persoonsgegevens. Voor goede afhandeling - zoals het versturen van de verse taartjes - is het soms nodig om je persoonsgegevens aan derden te verstrekken. 

Reclame

 

Naast de informatie op de website houden wij je graag op de hoogte van nieuwe baksels, aanbiedingen en diensten. Dit doen we per e-mail en via sociale media. Volg je ons al?

Contactformulier

 

Op brievenbustaartjes.nl maken we gebruik van de mogelijkheid contact met ons op te nemen via een contactformulier. Je kiest er hier zelf voor welke gegevens je  aan ons verstuurt. Deze gegevens bewaren we zolang dit formulier wordt behouden of zolang we dit nodig hebben om je vraag of order te beantwoorden en/of af te handelen. 

Nieuwbrief

 

In onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van al het leuks rondom brievenbustaartjes.nl. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, wordt je e-mailadres automatisch toegevoegd aan de lijst met ontvangers. Ontvang je deze toch liever niet? Dan kun je je in iedere nieuwsbrief via een link afmelden. 

Publicatie

 

Wij publiceren je klantgegevens niet.

 

Verstrekking aan derden

 

Om onder andere jouw brievenbustaartjes te versturen en bezorgen, kunnen we persoonsgegevens doorgeven aan derden. Ook bevat onze website social media buttons, waarmee de beheerders van deze social media kanalen je persoonsgegevens verzamelen. Hier hebben wij geen invloed op. 

Cookies


Naast taartjes houden wij ons ook bezig met cookies. Bezoek je brievenbustaartjes.nl voor het eerst? Dan verschijnt er een melding waarin we uitleggen wat we - naast bakken - precies moet cookies doen. Shop je na deze melding gewoon verder? Dan gaan we er van uit dat we je toestemming hebben. 

Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst, zoals de bovengenoemde social media buttons. Wanneer deze partijen cookies plaatsen, maken wij afspraken over het gebruik hiervan. Toch hebben we hier geen volledige controle op. Wil je toch meer lezen over deze applicaties en wat zij met cookies doen? Dan verwijzen wij je naar de privacyverklaringen van hen.

Wist je dat je in je browser deze cookies zelf uit kunt schakelen? Houd er dan wel rekening mee dat brievenbustaartjes.nl dan niet meer zo soepel kan werken als je van ons gewend bent. 

Google Analytics


Om bij te houden hoe bezoekers brievenbustaartjes.nl gebruiken, maken wij gebruik van Google Analytics. De afspraken over de omgang met deze data is vastgelegd in een bewerkersovereenkomst met Google. Wij staan Google toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten en laten IP-adressen niet anonimiseren.

Beveiliging

 

Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken, nemen wij beveiligingsmaatregelen. 

Bewaartermijnen

 

Zolang we je gegevens nodig hebben om jouw bestelling te verwerken en naar tevredenheid af te ronden, zullen we deze bewaren. Om daarnaast continu te blijven leren van Google Analytics, gebruiken we jouw gegevens onder andere hiervoor nog maximaal een jaar. Tenzij er een wettelijke plicht * is die langer bewaren vereist, wissen we je gegevens na dit jaar. 

* Een voorbeeld is de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens. 

Websites van derden

 

Ons privacy beleid is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links zijn verbonden met brievenbustaartjes.nl. Hoewel we alleen met betrouwbare partijen samenwerken, kunnen we niet garanderen hoe derden met persoonsgegevens omgaan. Wil je via onze website gebruikmaken van de websites van derden en maak je je hier zorgen om? Dan adviseren we je de privacyverklaringen van deze websites goed door te lezen. 

Wijzigingen in deze privacyverklaring

 

We hebben het recht om wijzigingen in dit privacybeleid aan te brengen, bijvoorbeeld wanneer onze werkwijze verandert. 

Inzage en wijzigen van jouw gegevens

 

Wil je gegevens inzien, wijzigen of heb je liever dat we ze helemaal verwijderen? Neem dan contact met ons op. Ook andere vragen rondom ons privacybeleid beantwoorden we graag. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je wel vragen je adequaat te identificeren. 

Autoriteit Persoonsgegevens

 

Zijn er op- of aanmerkingen over de verwerking van je persoonsgegevens? Dan helpen wij je graag verder. Daarnaast heb je - op grond van de privacywetgeving - het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Zo, dan is het nu tijd voor taart! 
 

Brievenbustaartjes.nl / Rosecatering.nl

06 46 44 61 33

info@rosecatering.nl

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 door Brievenbustaartjes.nl | Kvk 68611765