top of page
C9BFAB70-2317-4EB4-8F18-71B4867C4D03_edi

Op zoek naar een uniek brievenbus cadeau?

Het lekkerste brievenbus cadeau: puur, vers en met liefde gebakken

Een verjaardag, bedankje, steuntje in de rug of gewoon een kleinigheidje omdat je elkaar een tijdje niet hebt gezien. Wat stuur je iemand op als je meer wil dan gewoon een kaartje, maar eens wat anders dan een bos bloemen? Juist ja! Verse, pure en met liefde gebakken brievenbustaartjes! Een uniek brievenbus cadeau dat gegarandeerd zorgt voor een klein feestje op de deurmat.

 

Huisgemaakte taartjes als brievenbus cadeau

 

Ca·deau (het; o; meervoud: cadeaus; verkleinwoord: cadeautje). 1. Geschenk: iets cadeau geven als geschenk. Duidelijk, maar wat zorgt – vooral als je het niet zelf kunt geven – nu echt voor een lach op het gezicht? Onze taartjes zijn een populair brievenbus cadeau voor veel verschillende privé gelegenheden, maar ook als origineel relatiegeschenk. Of je nu kiest voor een carrotcake, de klassieke brownie of de verrassende mix box: met brievenbustaartjes zit je eigenlijk altijd goed.

 

Zo bestel je jouw brievenbus cadeau

 

Heb je besloten dat je jouw feestvarken, superheld of lieve oma wil verrassen met ons zoete brievenbus cadeau? Goed idee! Via de knop hieronder bekijk je de online vitrine, maak je een keuze en voeg je jouw brievenbustaartjes gemakkelijk toe aan je winkelmandje. Daarnaast kun je bij ieder brievenbus cadeau een persoonlijke boodschap toevoegen, zodat jouw ontvanger weet wie hij of zij moet bedanken (of uitnodigen 😉).

 

Keuzestress? De taart box voor 2 of 4 personen bevat vier verschillende gebakjes. Een soort mini high-tea!

 

 

Een feestelijk pakketje op de deurmat

 

Zodra je bestelling binnenkomt, duik ik direct de keuken in! Althans, zo snel mogelijk natuurlijk. Naast de met zorg uitgekozen ingrediënten, voeg ik de liefde en passie die ik al ruim 20 jaar voor het vak heb toe aan jouw brievenbus cadeau. Zodra het gebak volledig is afgekoeld, pak ik het feestelijk in en gaat het op de post.

 

Dus, eens wat anders dan een kaartje, ballon of bos bloemen? Ik ga graag aan de slag voor jouw smaakvolle brievenbus cadeau! 

Image by Mathyas Kurmann
bottom of page