top of page
confetti.jpg

Verse taartjes als origineel relatiegeschenk

 

Een feestdag of jubileum, welgemeende excuses of gewoon net even wat extra's doen om 'on top of mind' te blijven. Wat stuur jij je relaties als origineel relatiegeschenk? Onze brievenbustaartjes zijn een populaire keuze als het aankomt op unieke relatiegeschenken. We duiken graag de keuken in voor een zakelijk brievenbuscadeau.

Voor iedere situatie een origineel relatiegeschenk

 

Er zijn zo veel redenen om ook vanuit zakelijk oogpunt klanten, partners of werknemers blij te maken met verse brievenbustaartjes. We staan er soms versteld van hoeveel leuks er te vieren is met al onze zakelijke klanten, werknemers of collega's.

 

Ook fouten zijn menselijk en toch maken we ze – zeker zakelijk – niet graag. Hoe ga jij om met klachten van klanten of een negatieve (online) review? Onze tip? Reageer altijd op een klant, los het op en kom er samen uit. Zeker weten dat de betreffende klant jouw bedrijf ook hierna nog hoog heeft staan? Kies voor een origineel relatiegeschenk als goedmakertje! Gegarandeerd goed ontvangen excuses. Zo is onze mix box van verschillende taartjes een populaire keuze als origineel geschenk, maar we gaan graag aan de slag met jouw verzoek op maat!  


Op zoek naar kleine relatiegeschenken?


Brievenbustaartjes zijn niet alleen origineel, maar kunnen ook door als kleine relatiegeschenken. Groot, groter, grootst? Dat hoeft van ons ook niet hoor! Onze brievenbustaartjes zijn een perfect voorbeeld van een klein gebaar met een groot effect. Wij bakken een gewenst aantal taartjes en zorgen ervoor dat ze netjes in een brievenbusdoosje passen. En wist je dat we alle kleine relatiegeschenken inpakken als een chique feestje


De mogelijkheden voor jouw bedrijf 

Benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Zo verzorgen we graag een kaart met logo en persoonlijke boodschap. Vanaf 25 personen maken we dit kosteloos in orde. 

Laten we aan de slag gaan voor een origineel relatiegeschenk!

Brievenbustaartjes in de media

bottom of page