top of page
C9BFAB70-2317-4EB4-8F18-71B4867C4D03_edi

Taart bestellen? Een vers cadeautje op de deurmat!

 Puur, vers en met liefde gebakken taart bestellen

Een verjaardag, bedankje, hart onder de riem voor personeel of een goede vriend(in) die het wel even kan gebruiken: met huisgemaakt gebak zit je altijd goed. Maar wat als je nu geen keukenprins(es) bent én op visite gaan even wat lastiger is? Precies! Brievenbustaartjes. Wij zorgen voor puur, vers en met liefde gebakken taartjes bij jouw ontvanger op de deurmat. Ook taart bestellen? We duiken graag de keuken voor je in!

De lekkerste verrassing


Zoals een brievenbus cadeau bij deze tijd past, doen pure en verse producten dat niet anders. Of je dat proeft? Ja, zeker! De met zorg gekozen producten in combinatie met de voorliefde voor bakken zorgen voor een beleving bij iedere hap. Die beleving zit niet alleen in het gebak, maar ook in de verpakking. Taart bestellen en laten bezorgen is dus echt een uniek brievenbus cadeau.

Van taart bestellen tot taart op de mat: zo werkt het


Ben jij er wel over uit dat jouw vriend(in), ouders of andere geluksvogel één (of een selectie) van mijn brievenbustaartjes verdient? Top idee! In onze online vitrine maak je een keuze, voeg je een persoonlijke boodschap toe en kun je jouw taart bestellen. Wanneer we de bestelling ontvangen, trek ik mijn keukenschort van de kapstok en duik de keuken in. Zodra het gebak volledig is afgekoeld, pak ik het in als een chique klein feestje en gaat hij op de post!

Een heerlijke keuze aan vers gebak


In onze online vitrine maak je een heerlijke keuze uit puur, vers gebak. Zo kun je momenteel een carrotcake, brownie, fruit & nut of een bananen karamelcake bestellen. Iene miene mutte? Ga voor de mix box: een populaire keuze op meerdere deurmatten. Direct jouw taart bestellen?

 

 

 

Relatiegeschenk of grote hoeveelheid taart bestellen?


Daar draai ik mijn hand niet voor om. Wanneer je denkt aan brievenbustaartjes als origineel relatiegeschenk of een andere reden om een grote hoeveelheid taart te bestellen, kun je het beste even contact opnemen via onderstaande link. Samen bespreken we jouw wensen, eventuele allergieën en om hoeveel geluksvogels het gaat.

bottom of page